europroli

"Korunk kultúráját az a veszély fenyegeti, hogy saját eszközei teszik tönkre" és "ne kérkedjünk túlságosan a természeten aratott emberi győzelmeinkkel. A természet minden ilyen győzelemért bosszút áll rajtunk."

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. E... (2012.03.29. 19:10) Vona ante portas
  • Kopjáss István: Ne haragudj, de ettől még messze vagyunk. (2011.04.10. 19:22) Megint egy Untergang
  • Maisie MacKenzie: @giszik: "Az első háromnál az uralkodó nem is helyben él, mégsem kiáltották ki a respublikát. Va... (2011.02.02. 15:43) Éljen a köztársaság!
  • krampam: "Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával." Sallai mint árta... (2011.02.02. 13:54) Baszki Biszku

Linkblog

Megint egy Untergang

2011.03.25. 17:23 aktivista

Megszületett a Bukás című film százezredik magyar verziója. A korszellemhez igazodva most Orbán Viktor mondja el a filmbeli Hitler nagymonológját.

Van minden, mi szem-szájnak ingere. Irástudatlan Schmitt, autósbotrányba keveredő Lázár, megkapja a magáét az új Alkotmány is, Borossról, Sziliről, Pozsgayról már nem is beszélve. Természetesen az is kiderül, hogy a Jobbik és a Fidesz természetes szövetséges, akik majd együtt fognak kormányozni a kétharmados többség elbukása után.

Egyszer nézhető, fideszeseknek kifejezetten ajánlott, mert érezni kell, milyen az, amikor visszanyal a fagyi. Ja, és itt is teszek Orbán Viktor neve után egy szmájlit, mert állítólag már a HírTV-n is így megy. Tehát: Untergang feldolgozás (LXXXIII. verzió), a főszerepben Orbán Viktor:) 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://europroli.blog.hu/api/trackback/id/tr22771359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kopjáss István · http://www.azenblogger.tumblr.com 2011.04.10. 19:22:25

Ne haragudj, de ettől még messze vagyunk.
süti beállítások módosítása