europroli

"Korunk kultúráját az a veszély fenyegeti, hogy saját eszközei teszik tönkre" és "ne kérkedjünk túlságosan a természeten aratott emberi győzelmeinkkel. A természet minden ilyen győzelemért bosszút áll rajtunk."

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. E... (2012.03.29. 19:10) Vona ante portas
  • Kopjáss István: Ne haragudj, de ettől még messze vagyunk. (2011.04.10. 19:22) Megint egy Untergang
  • Maisie MacKenzie: @giszik: "Az első háromnál az uralkodó nem is helyben él, mégsem kiáltották ki a respublikát. Va... (2011.02.02. 15:43) Éljen a köztársaság!
  • krampam: "Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával." Sallai mint árta... (2011.02.02. 13:54) Baszki Biszku

Linkblog

Baszki Biszku

2011.01.31. 18:42 aktivista

Bíróság előtt a helye. Vele kell kezdeni, aztán szépen sorra venni az egész társaságot. Pozsgayt, Szűröst, a munkásőr Boross Pétert. Ráér az a fránya alkotmány. Legyünk alapos antikommunisták. Vágjunk sittre mindenkit, aki veszettül építette a kommunizmust. Ne feledkezzünk el a KISZ-titkár Orbán Viktorról se, akit hajdani felettese Gyurcsány kísérjen a Markóba.

Persze ebben a rendszerben csak a hülyék kerülnek sittre. Biszku, a Zuschlag, a Hagyó meg Hunvald. Lassan úgy áll a helyzet, mint a harmincas években a Csillagban. A komcsiknak saját emeletük lesz. Látom is magam előtt, amint megválasztják a benti alapszervezet tisztségviselőit. Ideológus nem sok van, de ügyes pénztáros akad már szép számmal.

Talán majd még azt is megérjük, hogy a baloldalon némi sittes múlt nélkül már gyanús is lesz valaki. Az új Horthy-rendszer dinamikusan épül, csak nehogy odáig eljussunk, hogy Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával. 

Baszki! Biszku megy a sittre, az öreg Zentai meg szépen sétálgat egy ausztrál strandon, átkarolja gyermeke, unokája. Köp egyet a tenger irányába, amikor eszébe jut Balázs Péter. Az az ártatlan zsidó fiú, saját iskolatársa, akit agyonvert majd a Dunába hajított. A vád szerint.

Biszku legalább szembe mer nézni vádlóival. A nyilas söpredék meg Wass Alberthez hasonlóan emigrációban húzza meg magát és az annyira szidott liberális demokráciák védelmében bízik. Hát így állunk. A Holokauszt törvény első áldozata egy komcsi. Miként az antirasszista törvény értelmében először miskolci cigányokat ítéltek el. No, röhögjünk. Vagy sírjunk? Nem könnyű eldönteni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://europroli.blog.hu/api/trackback/id/tr432628563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krampam 2011.02.02. 13:54:36

"Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával."

Sallai mint ártatlan... abban a konkrét merényletben lehet, de már ezért kijárt volna neki egy kötél: "a Magyarországi Tanácsköztársaság idején a belügyi népbiztosság politikai osztályának lett vezetője" (wiki)
süti beállítások módosítása