europroli

"Korunk kultúráját az a veszély fenyegeti, hogy saját eszközei teszik tönkre" és "ne kérkedjünk túlságosan a természeten aratott emberi győzelmeinkkel. A természet minden ilyen győzelemért bosszút áll rajtunk."

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. E... (2012.03.29. 19:10) Vona ante portas
  • Kopjáss István: Ne haragudj, de ettől még messze vagyunk. (2011.04.10. 19:22) Megint egy Untergang
  • Maisie MacKenzie: @giszik: "Az első háromnál az uralkodó nem is helyben él, mégsem kiáltották ki a respublikát. Va... (2011.02.02. 15:43) Éljen a köztársaság!
  • krampam: "Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával." Sallai mint árta... (2011.02.02. 13:54) Baszki Biszku

Linkblog

Nyomtatóval az iszap ellen

2011.01.28. 09:44 aktivista

A vörösiszap ellen küzdeni a legjobban nyomtatóval lehet. Ha nem így lenne, akkor az iszapkezelésre létrehozott kormányzati akármiben nem vásároltak volna mind a 15 embernek egy-egy nyomtatót. Persze a darabonként ötvenezres nyomtatókhoz kapott mindenki egy-egy mobiltelefont is, úgy hatvanezerért. Nem holmi gagyit, amin van egy piros meg egy zöld gomb, hanem olyat, amivel lehet villantani is a gáton. Ja, persze tartalék aksit is kellett venni. Persze az sem volt olcsó.

Így felszerelkezve már jöhetett is küzdelem. Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a nyomtatók nem voltak használva a sok-sok terepen töltött óra miatt, felvilágosítom, hogy téved. A nyomtatók nem kicsit pörögtek. Sok százezer forintért kellett venni a tonert. No, ha megy a munka, akkor örüljünk neki. Persze a kérdés, hogy mire nyomtattak. Papírt ugyanis nem számoltak el az illetékesek. Azt találták? Vagy mindenki maga állta a fejenként nem kis összegű megbízási díjból?

Sokan reklamálnak, hogy pazaroltak a kormányzat vörösiszap titkárságának munkatársai. Méltatlan támadás! Dolgoztak. Nem kicsit. Persze tudjuk jól, hogy egy félmilliós laptopon öröm a munka. Merthogy azt is kaptak. Mindenki. Mind a 15 ember a fizu, a mobil, a nyomtató mellé bevágott a hóna alá egy csúcsgépet is. Megérdemlik, nyolc év ellenzéki szakértősködés után kijár ennyi luxus. A kétharmad forradalma erre is felhatalmazást ad... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://europroli.blog.hu/api/trackback/id/tr432619991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.