europroli

"Korunk kultúráját az a veszély fenyegeti, hogy saját eszközei teszik tönkre" és "ne kérkedjünk túlságosan a természeten aratott emberi győzelmeinkkel. A természet minden ilyen győzelemért bosszút áll rajtunk."

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. E... (2012.03.29. 19:10) Vona ante portas
  • Kopjáss István: Ne haragudj, de ettől még messze vagyunk. (2011.04.10. 19:22) Megint egy Untergang
  • Maisie MacKenzie: @giszik: "Az első háromnál az uralkodó nem is helyben él, mégsem kiáltották ki a respublikát. Va... (2011.02.02. 15:43) Éljen a köztársaság!
  • krampam: "Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával." Sallai mint árta... (2011.02.02. 13:54) Baszki Biszku

Linkblog

Munkásőrök a tűzoltókkal?

2011.05.06. 10:38 aktivista

 Ma a következő felhívást találtuk postaládánkban. Komoly? Vagy csak színvallásra akarják késztetni a szervezőket?

Az Új Lenin Fiúk Brigád egy idáig illegalitásban működő bolsevik szervezet. A hazai proletárok élcsapata vagyunk, büszkék vagyunk eleinkre, akik Lenin elveit és gyakorlatát követve küzdöttek egy boldogabb világért!
Brigádunk örömmel értesült arról, hogy a mai napon tartandó rendvédelmi és tűzoltó demonstráción a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai is szívesen látott vendégek. A jobbik-közeli szélsőséges szervezetet elutasítjuk, de jelenlétük alapján egyértelmű, hogy szervezetünk az Új Lenin Fiúk Brigád több tucatnyi tagja is jelen lehet a demonstráción.
SZOLIDARITÁS!
A rendvédelmi dolgozók és a tűzoltók jogosan küzdenek az elnyomó burzsuj kormány ellen! Szervezetünk támogatja törekvéseiket! 
A mai demonstráción azonban nem csak nekik üzenünk, hanem azoknak is, akik elutasítják a mai rendszert és nosztalgiával emlékeznek azokra az időkre, amikor a Magyar Népköztársaság szocialista társadalmában minden dolgozó boldogan és gyarapodva élhetett.Magunkkal visszük Kádár János, Münnich Ferenc és több szovjet vezető (Lenin, Brezsnyev) fényképét is. Emlékezve a gyűlölködéstől mentes időkre, a rendet évtizedeken át őrző Munkásőrség egyenruháját öltjük magunkra és az esti fáklyás felvonuláson egy két méter átmérőjű világító vörös csillagot fogunk magunkkal vinni.
Az Új Lenin Fiúk Brigád nem fél attól, hogy a jelen levő szélsőjobboldali Szebb Jövőért Polgárőr Egyesülettel összetűzés alakul ki. Egy célért küzdünk, kizsákmányolt proletár testvéreink jogaiért! Ilyen helyzetben mindenkinek az elnyomó burzsuj kormány ellen kell szerveződnie pártállástól függetlenül!
 
Világ Proletárjai Egyesüljetek! 
Előre a Lenini Úton! 
 
ifj. Kakas Ferenc
brigádtag - sajtófelelős

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://europroli.blog.hu/api/trackback/id/tr402881756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása