europroli

"Korunk kultúráját az a veszély fenyegeti, hogy saját eszközei teszik tönkre" és "ne kérkedjünk túlságosan a természeten aratott emberi győzelmeinkkel. A természet minden ilyen győzelemért bosszút áll rajtunk."

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. E... (2012.03.29. 19:10) Vona ante portas
  • Kopjáss István: Ne haragudj, de ettől még messze vagyunk. (2011.04.10. 19:22) Megint egy Untergang
  • Maisie MacKenzie: @giszik: "Az első háromnál az uralkodó nem is helyben él, mégsem kiáltották ki a respublikát. Va... (2011.02.02. 15:43) Éljen a köztársaság!
  • krampam: "Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával." Sallai mint árta... (2011.02.02. 13:54) Baszki Biszku

Linkblog

Miért pont a Magyar Nemzet?

2011.01.19. 12:00 aktivista

Miközben Orbán az EP-ben osztja az észt, sokan leragasztott szájjal demonstrálnak. A zöldek még magyar lapokat is nyomtattak CENSORED felirattal. A vicces csak az, hogy egy az elméletileg cenzúrázott Magyar Nemzetet tartják maguk elé. Ez meg már milyen? Orbán saját lapja az illetékesek szerint veszélyben van? Miért nem egyből demokratát vagy barikádot lobogtattak, esetleg egy szittyakürtöt. Még megérjük, hogy Bayer Zsolttal közösen demonstrálnak?

Vörös Dany büszkén reklámozza Orbán lapját

Kár. Egy ilyen dologra azért oda lehetne figyelni. Mert az ügy fontos, a tájékozatlanságot bizonyító bakik inkább lejáratnak egy dolog, nem segítik azt.

Szólj hozzá!

Címkék: európai orbán parlament daniel cohn bendit

A bejegyzés trackback címe:

https://europroli.blog.hu/api/trackback/id/tr132595462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása