europroli

"Korunk kultúráját az a veszély fenyegeti, hogy saját eszközei teszik tönkre" és "ne kérkedjünk túlságosan a természeten aratott emberi győzelmeinkkel. A természet minden ilyen győzelemért bosszút áll rajtunk."

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. E... (2012.03.29. 19:10) Vona ante portas
  • Kopjáss István: Ne haragudj, de ettől még messze vagyunk. (2011.04.10. 19:22) Megint egy Untergang
  • Maisie MacKenzie: @giszik: "Az első háromnál az uralkodó nem is helyben él, mégsem kiáltották ki a respublikát. Va... (2011.02.02. 15:43) Éljen a köztársaság!
  • krampam: "Sallaihoz és Fürsthöz hasonló ártatlanokat végezzenek ki terrorizmus vádjával." Sallai mint árta... (2011.02.02. 13:54) Baszki Biszku

Linkblog

A (párt)ember tragédiája

2011.01.19. 10:08 aktivista

No, ezt is megértük. Madách-díjat kap Bayer Zsolt. Megérdemli. Miért is ne? Teljesen logikus. Sokat írt, akárcsak Madách. Más hasonlóság persze nincs. Szerencsére. Az egyik egy tengődő magyar író, a másik egy kellemes luxusban élő újságíró uszító szakiránnyal.

Persze van akik tiltakoznak a Madách-díj Bayernak ítélése ellen. Szerintük Bayer egy pártkatona, aki pusztán azért kap ilyesmit, mert Orbánnak kedves írásokkal szórakoztatja a mérsékelten nem igazán nevezhető jobboldali közvéleményt. Hiába no, amikor idegenszívűek veszélyeztetik a hont, akkor kellenek a terepjárós, szlovákrendszámos hazafiak. Nem faraghatnak széklábakat, miként azt Madách Michelangelója tette. Tudjuk, hogy Bayer legszívesebben a székelyek közt lapátolná a birkaszart, de nem teheti. Neki idehaza kell sürgetni, hogy aktiválják újra az orgoványi erdőt és nyakig ássák oda be a furmányos kommunistákat.

Szerencsére tiltakoznak, mert legyünk őszinték és tegyük félre az cinikus, szarkasztikus mentalitásunkat. Bayert és Madáchot egy lapon emlegetni a totális hülyeség ékes példája. Ilyen abszurditás csak a Nemzeti Együttműködés Rendszerében képzelhető el. A hűbéri viszonyok renoválása idején. Akkor, amikor visszatér a gagyi zsidózós, komcsizós, "kérlekszépenalássan" tekintetes urak Magyarországa. Akkor, amikor médiatanácsnak csúfolt bikacsökös társaságok terrorizálhatják az országot. Persze csak azután, hogy az EU elnökségen túl leszünk, azaz elhúznak tőlünk a lebzselő európaiak.

Szóval tiltakoznak. A szomorú csak az, hogy kik teszik ezt? A JOBBIK. No, döntsd el melyik oldalon állsz. Bayer vagy Vona? Olyanok ítélnek el egy uszítót, akik a legaljasabb módon jöttek fel. Akik cigányozós, buzizós, zsidózós, komcsizós retorikával, krónikusan hazudozva jutottak be a parlamentbe, ahol ezt immár az én pénzemből folytatják. Hát, így állunk a provinciában, Aquincum alsón. Persze Európában ez a trend, de miért nálunk van megint a legsötétebb?

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik bayer madách díj

A bejegyzés trackback címe:

https://europroli.blog.hu/api/trackback/id/tr762595178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása